E-bestelbus actie

Test een week lang gratis de StreetScooter

Ben jij ondernemer? En gebruik je  dagelijks een bestelbus voor bijvoorbeeld het bezorgen van pakketjes in de stad? Dan kun je nu een week lang gratis de StreetScooter testen. De StreetScooter is een elektrische bestelauto die wordt aangedreven door een oplaadbare batterij. Dit is het moment om over te stappen op duurzaam. Je ontvangt namelijk tot wel € 4.000,- subsidie bij aanschaf of bij lease van de StreetScooter.

Bekijk de actie

Waarom de StreetScooter?

De StreetScooter stoot in tegenstelling tot een normale bestelbus geen CO2 uit. Het model is namelijk 100% elektrisch en 100% emissievrij. Het gebruik van de StreetScooter brengt dus diverse milieuvoordelen met zich mee.  Dankzij deze milieuvoordelen kun je profiteren van subsidies die gelden voor jouw gemeente. Ook is de StreetScooter volledig te personaliseren naar jouw individuele behoefte. Lees hier meer over de voordelen van de StreetScooter.

Zo werkt de actie

Ga naar Cleantech Regio en meld je aan via het aanmeldformulier. Er wordt dan contact met je opgenomen en gezorgd dat de  StreetScooter een week lang voor je klaarstaat. Wij verzorgen voor jou de huurovereenkomst, planning, logistiek en service van de StreetScooter. Aan het eind van de week kun je ervoor kiezen om de e-bestelbus aan te schaffen of te leasen. Wil je dit doen? Dan kun je nu tot €4000 extra subsidie krijgen. Zo onvang je € 2.500,- van Clean Tech Regio en € 1.500,- van Louwman Electric. Alle voorwaarden lees je op de website van Cleantech Regio.